Dinner med show

Jeg har indtil for nylig forbundet Wallmans show i Cirkusbygningen med noget Damhuskro-agtigt. Ikke at jeg nogensinde har festet på Damhuskroen, men man har sine fordomme. Og dem har jeg flere af, indtil andet er bevist.

Men Wallmans troede jeg var noget Chippendales-halløj, hvor unge mænd smed deres tanga-trusser (eller hvad det hedder) ned til en flok skrigende, svedende piger og modne damer. Det er ikke noget for mig. Så jeg har ikke studeret stedet nærmere.

Men en veninde, som jeg respekterer meget, har været til dinner og show sammen med sin datter og svigersøn derinde – og var meget begejstret.

wallmans2

Man spiser ved borde med hvide duge (det kan jeg lide), imens der er underholdning.

Det hele lød meget lødigt, og da vi nu har et familiemedlem i administrationen derinde og kunne få billetter til det halve, slog vi til. Det gjorde så det meste af familien, så vi er 11, som drager til show i aften.

Jeg håber kopien af de tre tenorer stadig er på programmet. Men vi får se.

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Dinner med show

 1. Madame skriver:

  Rigtig god fornøjelse, Lone – jeg har kun hørt om Wallmans show i Cirkusbygningen, men det skulle være helt fantastisk!

 2. Catarina skriver:

  Det glæder jeg mit til at læse mere om for jeg har det som dig med de fordomme såå….

  Rigtig god fornøjelse 🙂

 3. Rejen skriver:

  Jeg har kun hørt godt om Wallmanns show, så jeg håber at I har haft en fornøjelig aften..;-D

 4. Inge skriver:

  Jeg er sikker på I sidder derinde nu og får god mad og underholdning. Jeg har været der en enkelt gang og det var rigtig godt, der var ikke noget Damhuskro over det overhovedet. 🙂

 5. Fruen i Midten skriver:

  Håber, I har haft en dejlig aften 🙂

 6. Henny Stewart skriver:

  Nogle fordomme skal vi jo have lov til at have, indtil det modsatte er bevist. Jeg håber, at I får en god “dinner og show” derinde i Cirkusbygningen, som jo i sig selv er en fantastisk bygning. Jeg har selv kun set den udefra, men det er også sjældent, jeg kommer til København nu om dage.

 7. Lone skriver:

  Det var en ok oplevelse, men ikke en, som får mig til at vende tilbage en anden gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *