Jeg var i ZOO i går

… og stod foran indgangen på slaget 10, fordi jeg ville være den første til at komme hen til Den Arktiske Ring og derefter babyelefanten.

Jeg kom dog ikke til at stå forrest, idet mindst 50 børnehaver og 25 dagplejemødre var før ude end jeg og allerede stod i kø. Men det gjorde alligevel ikke noget. Det var nydelse i sig selv at se på (og være omringet af) alle de små menneskebørn 🙂
Om jeg begriber, hvordan pædagogerne kan holde styr på “hinandens” børn.

Den Arktiske RingKig i en del af Den Arktiske Ring

Jeg fik set de dyr, jeg havde sat mig for hjemmefra. Det var dyrene i Den Arktiske Ring – især isbjørnene, jeg så den vidunderlige babyelefant og dens mor og tanter, og jeg så løver og tigre.


Det var et betagende syn at se isbjørnene fra 1 m afstand


Elefantungen dier

Det var så sødt, at se tanten tørre den lille om munden og undersøge, om den var fin i bagdelen efter diegivningen 🙂

Elefanter

Så var det tid for baby at sove. Da den lille havde lagt sig, stillede de tre hunner sig om den med deres snabler hvilende rundt om ungen – og med numsen mod publikum, som om den skulle beskyttes mod os.
Jeg er meget fascineret af elefanter. De beskytter deres familie og er meget omsorgsfulde.

Sæl

Flamingoer

Jeg kom lige forbi sælerne, flamingoerne og løverne.

LøverDer lå en flok løveunger og sov bag far og mor

To timer i ZOO, SÅ var jeg også træt og cyklede hjem og luftede Teddy, hvorefter vi tog os en velfortjent lur 🙂

I dag er jeg oppe på mærkerne igen. Nu skal jeg igang med noget rengøring. Der kommer gæster til middag på lørdag, så noget må der ske.

Dette indlæg blev udgivet i Dyr. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Jeg var i ZOO i går

 1. Madame skriver:

  Åh så dejlige film du har taget, Lone! Det er slet ikke til at stå for elefantugen – og den svømmende isbjørn. Sikke en fin dag at vælge til et besøg i Zoo med sol og lunt vejr. Jeg må se at komme derind med Bella …

 2. Randi skriver:

  Åh, hvor er den lille babyelefant dejlig. Jeg er helt betaget af elefanter og skal helt bestemt se den lille ny inden alt for længe.
  Den Arktiske Ring så jeg for en måneds tid siden – det er meget betagende at være SÅ tæt på en svømmende isbjørn.

 3. Catarina skriver:

  Super skønne billeder og film du har fået taget Lone. Jeg tror da snart jeg selv må afsted. 🙂

 4. Inge skriver:

  Åhhh hvor jeg glæder mig til at kommer ind og se de nye tiltag omkring isbjørnene og den lille baby elefant.. Skønne billeder og film Lone.

 5. Fruen i Midten skriver:

  Elefanter ER noget særligt. Godt, du nåede frem, inden babyelefanten skulle sove, for sådan tre velvoksne elefantrumper må da tage en del af udsigten 😉

 6. Rejen skriver:

  jeg glæder mig også til at få set isbjørnene i deres nye omgivelser..Sød video af baby-elefanten..;-D

 7. anette skriver:

  Dejlige billeder og skønne film du har optaget. Du ved jeg elsker Dyreparker og Zoo – men kun hvis dyrene behandles ordenligt og har gode forhold og det ser det da bestemt ud til at de gør her. Tak for kigget og beretning om dit besøg der. Jeg vil ud at se de to tvillinge-isbjørne i Skandinavisk Dyrepark når de åbner og så skal vi nogle gange i Ree Park hvor vi har årskort til. De har fået 2 tigre og så er der stadig nogle leoparder der gemte sig sidste år.

 8. Lone skriver:

  Madame, Tak 🙂 Den er en uendelig smuk lille skabning, den unge. Jeg kunne stå i timevis og beundre den og de omsorgsfulde hunner.
  Du må snarest i Zoo med Bella. Hun vil elske den lille babyelefant 🙂

  Randi, Jeg er også meget betaget af elefanter. Det er et vidunderligt dyr.
  Du må skynde dig at få en aftale i stand med Sander, så I får set babyen, mens den er så lille 🙂

  Catarina, Tak skal du have 🙂 Du kan glæde dig til en god oplevelse.

  Inge, Du kan glæde dig til en god oplevelse. Håber, du tager lille Emil med 🙂

  Fruen i Midten, Ja, det er de. Det var bare så heldigt, jeg nåede frem inden. Ellers havde jeg ikke fået et glimt af den. De bredde bagdele skjulte den fuldstændig 🙂

  Rejen, Det er også skønt at se, de har fået så god plads.
  Tak, jeg er glad for, jeg optog en video af babyen. Jeg er ikke god til at fotografere dyr i bevægelse 🙂

  Anette, Tak 🙂 Det gør ondt indeni ved tanken om, hvordan vi har behandlet dyrene i årevis. Jeg syntes stadig, tigrene bor trist i Københavns Zoo, selvom de har et forholdsvis nyt anlæg. Jeg har nydt dine skønne billeder fra besøgene i Ree Park. Det står på min ønskeliste at komme på besøg dér. Det ser ud til, at rovdyrene har rigtig gode forhold der.
  Jeg glæder mig til at se billeder af tvillingerne 🙂

 9. Therese skriver:

  Hvor ser det ud til at ha’ været en dejlig formiddag i Zoo. Jeg ville også gerne ha’ været der i sidste uge, men Spunken var desværre syg så det må vente til næste gang vi har et par fridage.

  Elefanter er så skønne, og jeg er helt imponeret over deres stærke omsorgsgen.

  Jeg tror du og Teddy gik forbi mig i dag, nede på Gammel Kongevej. Jeg kunne genkende Teddy, og også dig – men du havde et tørklæde på så jeg ikke helt kunne se dit anigt. Næste gang råber jeg “hej” 🙂

  Rigtig god weekend, Lone.

 10. Lone skriver:

  Ja, det var mig og Teddy 🙂

  Tænk, idet jeg passerede dig, skete der et eller andet i mit hovede, mens jeg gik. Der var noget bekendt ved ansigtet, det røde hår, en butiksrude dækket med papir, og så slog det mig, jamen det må da være Therese! Da jeg vendte mig om, spadserede du videre op ad Gammel Kongevej og var for langt væk til at jeg kunne spørge. Men jeg var næsten sikker på, det var dig.
  Det var dejligt at se dig live – og nu ved jeg, hvor din butik ligger. Næste gang jeg ser dig, skal du have et kram 🙂

  PS: Din butik har en rigtig god beliggenhed – og på solsiden. Tillykke med den Therese.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *