Det undrer mig

at læse, at der stadig ligger meget sne hos mange i blogland. Her, hvor jeg færdes omkring landstedet, er alt snart forsvundet efter flere dages solskinsvejr. Der ligger kun lidt de steder, hvor der er skygge hele dagen.

Krokus i marts
Solen kaldte de fleste af os frem i går

Jeg kan næsten se time for time, at foråret folder sig ud fra jordskorpen. Der er grønne kraftige vækster på vej op. Det er sikkert hyacinter, tulipaner og påskeliljer.

Vintergækkerne, som ellers fik et tilbagefald under det sidste snefald, hvor de blev slatne at se på, er igen ranke og flotte hvide. I går, da jeg fjernede stauderester fra sidste år, så jeg en masse nye grønne skud i bunden af planterne.

Efter sådan en lang, hård vinter bliver jeg stadig gladelig overrasket over, at væksterne kan overleve i den frosne jord

Æg på træer
En nabo har hængt påskeæg i træer og buske i hele haven 🙂

I går sad jeg længe i solen og nød fuglelivet i haven. Jeg tror, jeg faldt i søvn ind imellem og har siddet for længe. Det brændte i kinderne hen på aftenen.

Påske
Orkis. Kylling i æggeskal

Selvom jeg egentlig ikke går så meget op i påsken, har jeg alligevel hentet alt påskepynt frem og hængt det op. Vi har fået meget i tidens løb, plus jeg selv har lavet en del. Det kan man godt værdsætte en gang om året 🙂

Krokus i marts

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Det undrer mig

 1. Catarina skriver:

  Hvor lyder det dejligt at du har kunne side i solen og blunde 🙂

  Dine små forårsbebuder er smukke og meget langt fremme, men er endnu, som du skriver, dækket af sne, men jeg håber der er gang i dem. 🙂

  Du ønskes en rigtig dejlig dag og forhåbentlig med mere sol end vi har i dag – her er det nemlig helt overskyet. 🙂

 2. Madame skriver:

  Dejlige billeder, Lone – min have har stadig meget sne, men havevalmuerne er vokset godt op. Jeg sad også ude og nød solen i går, og den har virkelig fået magt Her har vi også naboer, der har hængt påskepynt ud 🙂
  Rigtig god påske!

 3. Inge skriver:

  Vores græs er stadig overvejende hvidt.. men efterhånden er det grønne ved at tage over.. 🙂

 4. Rejen skriver:

  Sneen i vores have er også på retur, og vintergækkerne har rejst sig igen..Påskepynten springer jeg over, men det er da hyggeligt.. 🙂

 5. Lone skriver:

  Catarina, Mine krokus nåede lige at folde sig ud den eftermiddag. Nu har vi også sne her igen 🙂

  Madame, Det er fantastisk, at dine havevalmuer er begyndt at vokse op. Det glæder mig, du også sad ude og nød solen. Det var bare så dejligt 🙂
  Sjovt, som nogle hænger påskepynt op udendørs. Jeg har aldrig set det før.

  Inge, Nu bliver det hvidt igen et par dage 🙂

  Rejen, Helt på retur er sneen så ikke. Nu er den over os igen 🙂

  Rigtig god påske til jer alle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *