Det var en lørdag aften

Husbond og jeg hyggede os i går med forberedelserne til familieindtoget samme aften. Jeg startede allerede tidligt lørdag morgen med at bage muffins, så jeg ikke okkuperede køkkenet for the chef, når han skulle til at forberede middagen.

Muffin

Husbond har store armbevægelser i køkkenet. Små skåle med hakket persille, babyspinat samt morkler, Karl Johan svampe, som skulle stå i blød, hobede sig op. Fisk, tyndsteg, frugter og grønt skulle klargøres. Jeg holder mig gerne væk og fordyber mig i borddækning i stedet.

Svampe

Som altid blev det en vidunderlig middag, husbond serverede og en herlig aften med vores søde veloplagte familie.

Slukke lyset” timen glemte vi da helt. Det var der tilsyneladende mange, der gjorde 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Weekend. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *