Pludselig havde alle en

kurvdaekke

… men ikke mig.

Min cykel er mestendels parkeret i kælderen, så bliver man ikke begavet af de gratis glæder som et cykelkurvdækken eller et sadelbetræk.

 

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Pludselig havde alle en

 1. Inge skriver:

  Jeg fik et sort cykelkurv overtræk i sommer, desværre forsvandt det nogle uger senere.. Det er ret smart reklame. 🙂

 2. Cykelkurvs dækkenet er vist ikke nået til Holland endnu eller jeg har måske ikke haft øje for det. Men sadelbetrækkene, dem har vi ikke kunnet undgå. Det grimme gule, som jeg fik fra optikeren, passede heldigvis ikke på sadlen.

 3. Lone skriver:

  Inge, Ærgerligt, du har mistet dit sorte overtræk.
  Ja, det er smart at reklamere med noget brugbart 🙂

  Annette, Godt, optikerens sadelbetræk ikke passede, når du ikke var tilfreds med farven 😀
  Jeg er ikke vild med den lyseblå farve til cykelkurvene. Jeg havde foretrukket en selvlysende limegrøn. Alligevel ville jeg blive glad, hvis der lå en “gave” på min cykel en dag … Elsker sådanne små overraskelser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *