Venter i spænding

Den er netop sendt i trykken og udkommer til april.

Jeg havde ellers lovet mig selv ikke at købe flere bøger men kun låne på biblioteket eller af venner.
Min yndlingsforfatter (en af dem) tilbød, at man ved forudbestilling kunne købe hendes nye bog til halv pris og få den tilsendt, straks den kommer fra trykkeriet. Det tilbud slog jeg til.

Hvor lang tid mon det tager at få den trykt? …

Jeg er netop blevet færdig med Sofie Sarenbrant’s ‘Tiggeren’. En sand pageturner med korte kapitler afsluttende med cliffhangers. Tror, det er en af de få bøger, jeg har læst på lidt over et døgn.

På biblioteket står jeg i kø som nummer 111 til Jussi Adler Olsens ‘Selfie’. Den forventer jeg mig ikke noget særligt af. Jeg har været skuffet over hans seneste tre bøger. Denne skal dog alligevel have en chance.

Men nu banker foråret på døren. Så må jeg slippe bøgerne, løfte hovedet og nyde, hvad der sker rundt om mig. Vintergækker og erantis er dukket op af jorden. Andre er begyndt at sætte en forsigtig føler op. Jeg tror det er hyacinter og tulipaner, som er begyndt at fornemme, at solen begynder at varme mere og mere.

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Venter i spænding

  1. Randi skriver:

    Det er så dejligt at være i gang med en rigtig god bog. Man forsvinder ind i bogens univers og glemmer helt sit eget 🙂

  2. Lone skriver:

    Det er nemlig dejligt med en rigtig god bog, Randi. Du har været god til at anbefale flere bøger, som jeg har haft glæde af at læse. Tak for det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *