Så fik Københavns

… Kommune da trumfet igennem, at der skal etableres cykelstier langs Søernes vestside fra Østerbrogade til Gl. Kongevej. Dvs. at vi fodgængere skal holde børn og hunde tæt til kroppen, når vi promenerer dér. De fleste er bekendt med, hvordan mange cyklister hærger i trafikken i byen.

2008.04.10
Pelargonien på altanen venter kun på en anelse varme, før den blomstrer

Cykelstierne skal etableres, selvom der er udmærkede brede cykelstier på østsiden af Søerne.

Initiativet er sikkert taget for at favorisere bilerne i byen. Nu stuves cyklister, knallerter og fodgængere sammen på vestbredden. Derefter kan Vester- og Nørre Søgade udvides med endnu en vejbane. Parkeringspladserne, som ligger ud til Søerne i dag bliver bibeholdt. Arealet til cykelstierne tager man fra de gående.

Var der ikke engang nogen (Klaus Bondam?), som udtalte, at bilerne skulle ud af byen?

2008.04.10
Klematisen er også parat

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Så fik Københavns

 1. conny skriver:

  Jeg tror godt, jeg forstår, hvad du mener. Umiddelbart kunne det jo lyde godt med flere cykelstier i København, men når det bliver på bekostning af de andre bløde trafikanter, så er det bare ikke OK. Mon det nye slogan er “De bløde trafikanter ud af byen”?
  Efter min mening bør de forskellige trafiktyper skilles mere ad. Veje, cykelstier, gangstier – og hvad knallerterne skal, må der være eksperter, der kan finde ud af. Jeg er ikke fuldstændig tilhænger af Bilerne ud af byen, men synes bedre om tanken om noget adfærdsregulering som fx den enormt dyre p-afgift, der er kommet. Også billigere offentlig transport og – især – BEDRE offentlig transport. Når man ser på andre storbyers metro/undergrund etc., så kører der jo tog hele tiden. Man venter næsten ikke.

  Og med hensyn til Klaus Bondam, ja så har hans valg til borgmester ikke gavnet hans politik, synes jeg. Han har skuffet mig fælt. Det er som om han er blevet den del af den store gruppe politikere, der prøver at tilfredsstille flest muligt.

 2. Lone skriver:

  Jeg er helt enig Conny.
  Jeg mener heller ikke bilerne skal ud af byen. De skal bare ikke favoriseres på bekostning af os andre.
  Lige netop ved Søerne er der cykelstier i forvejen, som bliver nedlagt til fordel for en ny vejbane til biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *