Photoshop


k
urset er slut, og mit hoved er fyldt op med viden om lag, niveauer, justeringslag, kurver, masker, historikdiagrammer mv. Det er utroligt, hvad man kan lave i det program. Og så har vi kun lært om en brøkdel af, hvad det kan. Nu kræver det bare øvelse, øvelse og mere øvelse.

Det bedste ved mit kursus var, at min engelske sidemand, Jonathan, var biavler og formand for en lokalforening. Han har introduceret mig i biernes verden og har anbefalet mig et bi-kursus, før jeg går i gang med egen avl.
Kurset starter efter nytår, og jeg er tilmeldt.

Bi-lidt

Jeg har været så optaget af kursus og hundeluftning, at julen er ved at være overstået, før jeg er kommet i gang. Husbond insisterede på forleden, at vi skulle hænge noget julepynt op. Det indvilligede jeg i, men ikke med særlig stor entusiasme. Jeg kan ikke finde julestemningen i år. Selv ikke julemelodierne kan ruske op i mig.

Måske finder jeg den i weekenden, når jeg skal bage honningrugbrød efter Jonathans opskrift.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Photoshop

 1. Deborah skriver:

  Photoshop er bare vildt spændende.

  Gad vide, hvad det er med den Julestemning i år. Jeg synes den mangler mange steder ….. Ihvertfald må du have en god en!

 2. Madame skriver:

  Jeg er også meget glad for PhotoShop! Jeg har været webmaster og lærte dengang om programmet. Nu bruger jeg PhotoShop Elements, som er en lidt mindre udgave – men rigelig til almindelig brug.

  Hvor er det spændende, at du skal på bi-kursus!

 3. Lone skriver:

  Jeg syntes også den er svær at få øje på, Deborah. Det er lige meget hvem, men taler med, så er gejsten ikke, hvad den har været. Måske er det fordi, det hele er blevet for kommercielt.

  Har du været webmaster, Madame? Har du så selv lavet dit smukke topbanner?
  Jeg vil prøve at se på nettet, om PhotoShop Elements er noget, jeg kan bruge. Jeg kan sagtens nøje med mindre end det, vi har lært om. Lige nu er jeg afhængig af min mands firma PC, hvor Photoshop ligger på, og den har jeg jo ikke ved hånden i dagtimerne :o)
  Bi-kurset starter allerede i januar. Det bliver spændende.

 4. Havehyrden skriver:

  Nej hvor lyder det spændende. Vi har også overvejet bistader i haven. Men hvordan kommer man igang. Det kan være jeg skal på en kursus som dig, det lyder relevant.

 5. Lone skriver:

  Jeg tror, det er meget vigtigt at tage et kursus, før man kaster sig ud i det, Havehyrde. Du kan læse en del om det at være biavler på Vokstavlen.dk.
  Det må lige være noget for dig, som elsker blomster. Så må der bier til :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *