Jeg har en svaghed

… for vattæpper. Jeg tror min interesse startede for 10-15 år siden. Det var dengang, hvor Netto havde nogle gode spotvarer. Lækre håndklæder og viskestykker m.m.

Så var der vattæpperne… Vi stod i kø udenfor Netto-butikkerne om morgenen for at kaste os over de vidunderlige rosenblomstrede tæpper.
Mange købte flere ad gangen. For tænk hvis kollegaerne eller veninderne ikke nåede at få et. Så var det godt at have et lager, man kunne dele ud af. Der var stor begejstring ved hylderne og indkøbsvognene bugnede med puder og tæpper.

Jeg bliver stadig draget af vattæpper. Måske er det en erindring fra barndommen, hvor man på besøg hos bedsteforældrene blev pakket i “vat og bomuld”, som gør én tryg ved den slags tæpper…

Nu har jeg, hos Simones mor, bestilt et skønt vattæppe, som jeg glæder mig meget til at lægge på sengen i gæsteværelset til foråret. Det vil passe smukt til svigermors hvide ungdomskommode og ditto spejl.

Tæppe fra Simones mor

Simones mor har mange skønne tæpper på udsalg. Jeg kunne sagtens købe dem allesammen. Måske et stribet til hængekøjen?

Dette indlæg blev udgivet i Design. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Jeg har en svaghed

 1. Madame skriver:

  Det er så smukt, Lone, og jeg forstår 100% din fascination ved vattæpper. De minder mig om min barndom. Ja, Christina har mange, mange lækre ting :o)

 2. Lone skriver:

  Det er dejligt at kunne finde nye blogge via kommentarerne ovre hos dig, Madame :o)

 3. Havehyrden skriver:

  Tænk jeg deler til fulde, din svaghed for vattæpper. Jeg har pt 10 stks. Og jeg kan slet ikke holde mig tilbage når jeg ser et nyt. Heldigvis bliver de løbende slidt, så man bliver “nød” til at købe nye. Min mand kan slet ikke forstå hvorfor vi har så mange vattæpper. “Vi har jo kun behov for to, en til dig og en til mig”. Han tænker slet ikke på gæsterne der om sommeren ønsker lidt varme om benene, når vi spiser middag på terassen.
  God weekend.

 4. Lone skriver:

  Det er det samme hér, Havehyrde. Husbond forstår heller ikke idéen med bare at have dem liggende sammefoldet over en stol eller sofa til pynt :o)

  Mit nyindkøbte tæppe ligger henkastet over en lænestol herhjemme og ser så dekorativt ud.
  Jeg tror ikke, jeg nænner at tage det med på landet. Jeg bliver nok nødt til at købe et mere :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *