Jeg kan godt lide

… at pudse vinduer. Jeg kan også lide at stryge og vaske op. Det er næsten lige så godt som at luge i haven – også kun næsten.

Tankerne flyver hid og did om alt og ingenting.

Jeg nyder særligt at pudse vinduer første gang efter nytår. Resultatet ses bedre. – Måske fordi jeg har en forestilling om, at de er sodet til af decembers sterarinlys. Seancen tog fire timer, og jeg kan ikke erindre, hvad jeg havde i tankerne imens. Men jeg føler også jeg har fået en indvendig rengøring.

Nu må himlen deroppe gerne snart blive blå.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Jeg kan godt lide

 1. Anita skriver:

  Nu kaster jeg lige den sædvanlige bemærkning ud; du må godt komme og fortsætte hos mig 😉

  Jeg har svært ved at trække mig selv op til at pudse vinduer denne gang og det er jo egentlig fjollet, for resultatet er så dejligt bagefter.

 2. Madame skriver:

  Tænk at have det sådan med at pudse vinduer – du må gerne fortsætte oppe hos mig, hvis du har mere indre rengøring, der skal gøres 🙂 Jeg skal tage mig sammen i dagevis og prøver gerne at overtale husbond til at gøre det – men hans opstartstid er endnu længere end min ;o)

 3. Lone skriver:

  Ja, jeg kunne sikkert sagtens få nogle ekstra-jobs, hvis tiden var til det, Anita og Madame :o)

 4. MissMuffin skriver:

  Jeg kender det godt, jeg kan også godt lide at gøre rent- hader dog at vaske op..
  Når man gør rent er der god tid til at tænke, lægge planer og stresse af..
  Herhjemme ledsages rengøringen oftes af Celine Dion, Dolly Parton eller Shakira, så lungerne også motioneres:)

 5. Lone skriver:

  Det er sandt, det går hurtigere til god musik, MissMuffin :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *