En stak amerikanske pandekager

… må have været model for arkitekterne, 3xn, som har designet de fire boligtårne til opførelse i Nordhavnen. Balkonerne er elipseformede og skifter position opad. Det er anderledes spændende end meget andet nybyggeri i Københavns Havn.

3xn, arkitekter

De samme arkitekter har tegnet et hotel, som er ved at blive opført ved Bella Centret. Hotellet opføres som to tårne, der står tæt – men hælder væk fra hinanden, for at skabe udsyn for begge. Det ser ud som, de kigger hinanden over skulderen.
Den Sorte Diamant har også en skævhed, som altid fascinerer mig, når jeg ser på bygningen.

3xn, arkitekter

Facaderne på de to tårne, ser ret forvirrende ud. Jeg er spændt på at se det færdigt i 2011. Måske er det ikke så ringe endda.

Dette indlæg blev udgivet i Design. Bogmærk permalinket.

3 Responses to En stak amerikanske pandekager

 1. Deborah skriver:

  Jeg synes godt nok, de der pandekagehuse er facinerende. Til gengæld ikke så vild med hotellet. Når det er sagt, kunne jeg ikke tænke mig at bo i sådan noget moderene noget som Ørestaden og lign. Jeg er meget gammeldags på den måde, og foretrækker noget ældre, som jeg heldigvis også bor i 😉 Rigtig god weekend.

 2. Madame skriver:

  Det var da nogle fantastiske huse, Lone! Er det den tegnestue, din husbond arbejder i?
  Jeg kunne ikke selv tænke mig at bo i et højhus, når jeg tænker på, hvor svært det må være at komme hurtigt ud ved terror eller brand – eller jordskælv.

 3. Lone skriver:

  Deborah – Pandekagehusene er spændende. Det er herligt, når arkitekter får nogle helt anderledes idéer. Jeg foretrækker dog også at bo i et ældre byggeri med atmosfære :o)

  Madame – Jeg bliver så begejstret, når der designes bygninger, der står som smukke skulpturer :o)
  Nej, husbond er rådgivende. Han er ikke arkitekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *