Der er nogle ting,

… som man ikke kasserer, når der er store oprydningsdag i garderobeskabet.

En sag, som har overlevet hos mig gennem årene, er min nederdel fra Nørgaard på Strøget, som jeg købte engang i 70’erne.

Nu har jeg glæde af den på kølige sommeraftener på landet.

En anden sag, jeg ikke kan få mig selv til at kassere er min røde bikini med små hvide polkaprikker, som jeg købte, da jeg var 18 år. Når den dukker frem af gemmerne, undres jeg over, hvor tynd jeg har været. Jeg kan lide at undres, så den bliver fortsat gemt.

Glimt

 I haven er der blevet klippet græs og trimmet omkring træerne. Stauderne er der blevet luget omkring og roserne har fået lusepulver. Fuglene har fået endnu flere spisesteder og deres bade er sat frem.

Alle bomuldstæpper er kogt.

Snart skal hængekøjerne ud, for nu er det endelig sommer.

Glimt

 

Dette indlæg blev udgivet i Weekend. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Der er nogle ting,

  1. Sister Bonde skriver:

    Smuk nederdel – skønne farver. Billede i bikini, kunne nu være sjovt at se 😉

  2. Lone skriver:

    Det er flot, Lupo, at du stadig kan passe din bluse flere år efter :o)

    Jeg får aldrig min bikini over bagdelen igen, Sister. Jeg har prøvet, om jeg kunne smyge mig i den, men nej. Det gik SLET ikke :o)

    Sådanne striber gør én i godt humør, Hege. Jeg kunne godt tænke mig en badekåbe i selvsamme farver :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *